Uvod

Važno je imati dobru agenciju za nekretnine. Kupci i prodavatelji  ponekad da bi izbjegli  eventualne troškove sami se upuštaju u kupnju nekretnine a time se upuštaju u vrlo rizičan posao, koji ih u konačnici može koštati životne ušteđevine. 

Na prvi pogled sve izgleda jednostavno.

Kako bi me bolje shvatili i sama se znam koristiti škarama ali ipak idem kod frizera. Kosa će narasti a izgubljena životna ušteđevina ili izgubljena kapara neće se vratiti.
Poštovani klijenti kupoprodaja je posao koji Vam se događa jedan puta ili dva puta u životu.Nalik je ona na novi život koji se rađa, a najčešće a da ponekad toga niste niti svjesni upravo to znači za Vas.U poslovima koji "život znače" i koje obavljamo tako rijetko u svom životnom vijeku poput kupoprodaje cijena koštanja agencijske usluge ne smije niti može biti primat.U tom trenutku bitna je izvrsnost i kvaliteta.
Vjerujte i nakon što ste obavili kupoprodaju dugi niz godina pratiti će Vas u mislima lik agenta koji Vam je prezentirao stan, a da ne kažem službene osobe, pravnika koji je učinio itekako složen posao da Vaša kupoprodaja prođe uredno i kao vama lijepo iskustvo.

Prava Agencija za nekretnine ponuditi će Vam sve na jednom mjestu veliku ponudu nekretnina i kompletnu pravnu uslugu.Poštovani klijenti ne bježite od Agencije za nekretnine.Takva ušteda,zapamtite,za Vas je najskuplja.
Djelatnost je to službeno registrirana na području RH , a diljem Svijeta visoko priznata i složena struka jer pruža sve na jednom mjestu u času kada je to Vama potrebno. Ne dovodite se u zabludu da za istu cijenu obratite se Uredu koji će Vam pružiti samo pravnu uslugu sastava Ugovora dok ćete Vi potrošiti predhodno  sate, mjesece, vrijeme u ,zvanjima,pregledavanjima tiska i lutanjima  za nekretninom koja Vam je potrebna te će nakon mukotrpnog traženja doći u neki Ured kao gotov klijent tek za sastav Ugovora.
 
Agencija za nekretnine pruža Vam sve to na jednom mjestu pronalazak i veliku ponudu nekretnina i kvalitetno odrađen pravni posao kupoprodaje Vaše nekretnine.

Kao što birate frizera, stomatologa tako je podjednako važno  odabrati i provjeriti agenciju za nekretnine:

  • da li agent koji Vas vodi je zaposlenik upravo te agencije ili je zaposlenik u svom obrtu a kao kooperantska tvrtka toj agenciji tek pruža uslugu (vrlo je to bitno da li ćete kod eventualnog sudskog spora za nestručno obavljen posao naknadu štete potraživati od agencije koju ste kontaktirati ili tek nekog do tad Vama nepoznatog obrta),
  • da li agencija ima svoje registrirane urede
  • da li agencija ima licencu
  • da li agencija ima svog stalno zaposlenog pravnika
  • preko koje osiguravajuće kuće agencija ima policu profesionalne odgovornosti koju je dužna obnavljati svake godine.

Conensus nekretnine d.o.o. plaća osiguranje od profesionalne odgovornosti kako bismo zaštitili naše klijente. Angažiranjem naše tvrtke klijentima garantiramo pravnu sigurnost kupoprodajnog posla.